Elkészítés: A paradicsomokat megskalpolom, a belsejüket kivágom, ezt félreteszem.
A lilahagymából egy karikát szintén félreteszek, a többit aprítom az újhagyma zöldjével, petrezselyemmel, bazsalikomlevéllel, medvehagymával, chilipaprikával együtt. A fetasajtot villával összenyomom, hozzáadom a zöldségeket, fűszerezem, öntök rá pici tejet, s jól összekeverem. A masszát belekanalazom a paradicsomokba.
Egy tányérra ráhelyezem a fodros salátaleveleket, rá a paradicsomokat, díszítem olívabogyóval.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.