Elkészítés: Kicsit kiklopfolom a csirkemellszeleteket, sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval megtűzöm, beletekerem a sonkába, és egy öntöttvas serpenyőben - némi zsiradékon - készre sütöm.
Az uborkasalátát jó előre el szoktam készíteni, mert hidegen szeretem. Ehhez megpucolom és szeletekre vágom az uborkát, megsózom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a felaprított kaprot, leöntöm a tejföllel, és hűtőbe teszem.
A fetás csirkemellet a behűtött uborkasalátával tálalom. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.