Elkészítése:
1. A megtisztított húsokat és hozzávalókat 6l-es fazékban, hideg vízben fõni tesszük, takaréklángon, hogy a lé szép tiszta, átlátszó legyen.
2. Puhára fõzzük a húst, hogy leváljon a csontokról, majd kiszedjük a lébõl egy tálra.
3. Ha kicsit meghûlt, de még melegen, a húst kicsontozzuk és hõálló üvegedénybe (edényekbe), arányosan elosztva szétterítjük.
4. A húsokra óvatosan, hogy ne legyen zavaros, rászûrjük a levet, drótszûrõn keresztül.
5. Aki szereti, beleteheti a karikára szeletelt zöldségeket is. Ettõl nagyon gusztusos lesz.
KÉSZ!
6. Hagyjuk az asztalon hûlni, és mikor már hártyás a lé teteje, meghintjük pirospaprikával, majd óvatosan a hûtõbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.