Elkészítése:
1. A megtisztított húsokat és hozzávalókat 6l-es fazékban, hideg vízben fõni tesszük, takaréklángon, hogy a lé szép tiszta, átlátszó legyen.
2. Puhára fõzzük a húst, hogy leváljon a csontokról, majd kiszedjük a lébõl egy tálra.
3. Ha kicsit meghûlt, de még melegen, a húst kicsontozzuk és hõálló üvegedénybe (edényekbe), arányosan elosztva szétterítjük.
4. A húsokra óvatosan, hogy ne legyen zavaros, rászûrjük a levet, drótszûrõn keresztül.
5. Aki szereti, beleteheti a karikára szeletelt zöldségeket is. Ettõl nagyon gusztusos lesz.
KÉSZ!
6. Hagyjuk az asztalon hûlni, és mikor már hártyás a lé teteje, meghintjük pirospaprikával, majd óvatosan a hûtõbe tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.