Elkészítés: A tésztához a tojást a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, összedolgozzuk.
A tészta 2/3 részét kinyújtjuk, és nagyobb tepsibe tesszük.
A töltelékhez a meggyet összekeverjük 10 dkg őrölt dióval és 15 dkg cukorral. Elosztjuk a tésztán a tölteléket.
Előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
A habhoz a 4 tojásfehérjét 5 dkg porcukorral habbá verjük, majd a meggyes töltelékre halmozzuk. Visszatoljuk a sütőbe, és kellemesen rózsaszínűre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.