Elkészítés: A tésztához a tojást a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, összedolgozzuk.
A tészta 2/3 részét kinyújtjuk, és nagyobb tepsibe tesszük.
A töltelékhez a meggyet összekeverjük 10 dkg őrölt dióval és 15 dkg cukorral. Elosztjuk a tésztán a tölteléket.
Előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
A habhoz a 4 tojásfehérjét 5 dkg porcukorral habbá verjük, majd a meggyes töltelékre halmozzuk. Visszatoljuk a sütőbe, és kellemesen rózsaszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.