Elkészítés: A leveskockát forró vízben feloldjuk. Az apróra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk az összedarabolt fokhagymát és burgonyát, megszórjuk a liszttel, és 1-2 perc alatt átforgatjuk. Felöntjük a levessel, majd 25-30 percig fedő alatt főzzük.
Ezt követően simára turmixoljuk, ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadjuk a tejszínt, óvatosan összemelegítjük. Figyeljünk arra, hogy ne forraljuk fel!
Melegen tálaljuk, kivájt zsemlecipóban, pirított kenyérkarikákkal meghintve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.