Fogok tetszés szerinti mennyiségű csirkecombot, beleteszem egy mélyebb tálba. Összekeverek 2 kiskanálnyi ételízeítőt 1 összemorzsolt Knorr fokhagymás ízbombával, apróra vágott friss rozmaringgal és kevés étolajjal. Ezt jól beledörzsölöm a combokba, lefedem frissentartó fóliával, és kb. 2 órára a hűtőbe teszem. Ezután hirtelen átsütöm a combokat minden oldalukon, majd besorakoztatom őket az előre beáztatott cseréptálamba. A leírás szerint elkészítem a Knorr tejszínes fokhagymás Rafinériát, nyakonöntöm vele a combokat, és lefedve sütöm kb. 1 órán keresztül, majd a fedőt levéve ropogósra pirítom. Köretként rizst vagy párolt burgonyát tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.