Elkészítés: A tésztát kifőzzük. Míg a víz forr és a tészta fő, a fokhagymás étolajba a 4 gerezd fokhagymát belepréselem, picit megfuttatom.
Leveszem a tűzről, belekeverem a frissen vágott petrezselymet (minél több, annál jobb), és félreteszem. A sajtot (nem baj, ha többféle) lereszelem.
Amikor a tészta megfőtt, leszűröm, jénai tálba teszem, ráöntöm a fokhagymás olajat, összekeverem, a reszelt sajttal és a színes borssal meghintem. Aki akarja, még a tejfölből is belekeverhet pár kanállal. Végül a tetejére szórom a maradék sajtot, és betolom a sütőbe.
Addig sütöm, míg a sajt aranysárgára nem pirul.
Fenséges egytálétel, nem kell hozzá semmi más, önmagában is megállja a helyét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.