Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá, és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik, annál puhább és finomabb lesz a hús!
A húst lecsepegtetjük, papírtörlőn leszárítjuk, és a szokásos módon bepanírozzuk annyi különbséggel, hogy zsemlemorzsa helyett apróra tört corn flakes-t használunk, majd bő olajban közepes lángon kisütjük.
A köretnek párolt rizst, vajban párolt brokkolit és bébi répát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.