Elkészítés: A tepsit sütőpapírral kibéleljük, rászórjuk a magozott cseresznyét, meghintjük fahéjas cukorral.
A tésztához a tojásfehérjéket a sóval elkezdjük felverni, apránként adagoljuk hozzá a cukrot, jó keményre felverjük. Egyenként adjuk hozzá a tojássárgákat, tovább keverjük az olvasztott, de már nem meleg vajjal és a vaníliás cukorral. A sütőporral elkevert lisztet egy fakanállal könnyedén hozzákeverjük. Ráöntjük a cseresznyére, és 200 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 40-45 perc).
A kisült tésztát egy tálcára borítjuk, felülre kerül a cseresznyés rész.
Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a vaníliás pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük, kihűtjük, majd a vajjal habosra keverjük. Rásimítjuk a kihűlt süteményre.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, majd bevonjuk vele a süteményt. Ha megdermedt a csokimáz, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.