Elkészítés: A tortaformát béleljük ki sütőpapírral, majd rakjuk ki a cikkekre vágott őszibarackkal.
A porcukrot, a vaníliás cukrot, az egész tojásokat és a puha margarint kezdjük el habosra keverni. Pár perc után adjuk hozzá a kakaót, majd keverjük alaposan össze, állandó keverés mellett csorgassuk hozzá a tejszínt. A lisztet keverjük össze a sütőporral és a szódabikarbónával, majd szitáljuk hozzá a kakaós masszához, és szintén keverjük pár percig, hogy egy sima tésztát kapjunk.
A tortaformában lévő barack tetejére kanalazzuk rá a tésztát, majd simítsuk el a tetejét, kicsit ütögessük a tortaformát az asztallapjához.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 45-50 percig (én légkeverésnél 160 fokon 45 percig sütöttem).
A sütőből kivéve hagyjuk a tortát a formában pár percig hűlni, majd egy gyors mozdulattal fordítsuk át egy tálcára, a sütőpapírt óvatosan húzzuk le a barackról, és így hűtsük ki egészen.
Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.