Elkészítés: A tésztához a lisztet a vajjal és a tejföllel összegyúrjuk, és a hütőbe tesszük, majd 1/2 vagy 1 óránként hajtogatjuk, többször megismételjük a műveletet.
A cukrot felolvasztjuk, majd karamellizáljuk egy olyan edényben, amelyet utána be is tehetünk a sütőbe. A körtét meghámozzuk, szeletekre vágjuk, és a karamellre rakosgatjuk. A tésztát kinyújtjuk és a körtéket ezzel bevonjuk, ezután mehet az előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt pirosra sütjük.
Ha kész, egy kicsit várunk vele, majd tálcára vagy pitetálba kifordítjuk. Ezután máris fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.