Elkészítés: A trappista sajtot lereszeljük. A tejet a vajjal forrásig hevítjük, hozzáadjuk a sót, a lisztet, majd habverővel csomómentesre keverjük. Addig főzzük, amíg el nem válik az edény falától, ezután hagyjuk kihűlni.
Ha formázhatóra hűlt, hozzáadjuk a tojásokat és belekeverjük a sajtot is. Vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formázunk belőle, és vajjal kikent tepsibe, egymástól 4-5 cm-re sorba rakjuk.
A pogácsák tetejét megkenjük a felvert tojással. Közepesen meleg sütőben, körülbelül 20-25 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.