Elkészítés: A trappista sajtot lereszeljük. A tejet a vajjal forrásig hevítjük, hozzáadjuk a sót, a lisztet, majd habverővel csomómentesre keverjük. Addig főzzük, amíg el nem válik az edény falától, ezután hagyjuk kihűlni.
Ha formázhatóra hűlt, hozzáadjuk a tojásokat és belekeverjük a sajtot is. Vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formázunk belőle, és vajjal kikent tepsibe, egymástól 4-5 cm-re sorba rakjuk.
A pogácsák tetejét megkenjük a felvert tojással. Közepesen meleg sütőben, körülbelül 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.