Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kettéosztjuk, kinyújtjuk, és megsütjük.
A krémhez a 2 csomag vaníliás pudingport a 2 evőkanál liszttel összekeverjük, majd kevés vízzel kikeverjük, hozzáadva a tojássárgát, majd a vízzel sűrű krémet főzünk belőle. Ha kihűlt, belekeverjük az előzőleg habosra kikevert porcukros vajat.
A tejszínt keményre verjük a habfixálókkal.
Az egyik kisült lapon elosztjuk a vaníliás krémet, majd a tetején a tejszínhabot, befedjük a másik lappal.
A karamellhez a hozzávalókat összekeverjük, felhevítjük, majd a tészta tetejére öntjük. Néhány óra pihentetés után tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.