Elkészítés: A mélyhűtött zöldségféléket megpárolom, a vékony karikákra vágott virslit is beleteszem. A tojásokat keményre főzöm, kihűtöm, megtisztítom, negyedelem. A sárgáját kiveszem, a fehérjét apróbb (de nem túl kicsi) darabokra vágom. A sárgáját nagyobb darabokban hagyom, így nem esik nagyon szét, amikor összekeverem a salátát. A lilahagymát szintén vékonyra szelem. Tartármártást ízlés szerint elkészítem. Esetleg fel lehet még bontani hozzá egy kukorica- vagy zöldborsó konzervet.
Ha kihűlt a zöldség és a virsli, óvatosan összekeverem a hozzávalókat, hűtőbe teszem érlelődni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.