Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, nem túl apróra vágjuk. A cukkínit megmossuk, vékony karikákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, szintén felszeleteljük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. Majd a tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, összekeverjük az olajjal. Közben a fokhagymát összekeverjük a tejföllel, a tejszínnel, a levessel, és kb. 5 percig forraljuk. Sóval, borssal ízesítjük. A cukkínit és a gombát 3 percre forró vízbe mártjuk, kiszedjük, és lecsepegtetjük. Kivajazunk egy lapos tűzálló tálat, összekeverjük a tésztát, a fokhagymás szószt és a zöldségeket, majd a tálba simítjuk. Megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőben kb. 30 percig pirítjuk. Tálaláskor megszórjuk vágott dióval.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 558 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.