Elkészítés: A tésztához 6 tojás sárgáját kikeverjük a tészta hozzávalóival, végül beleforgatjuk a 6 tojás habját, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a 6 tojás sárgáját a vaníliás cukorral, a liszttel és a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Közben a vajat a
cukorral habosra keverjük, és krémesre dolgozzuk a kihűlt vaníliakrémmel. Rákenjük a kihűlt tésztára.
A habhoz a cukrot a tojásfehérjével gőz
fölött kikeverjük. Ha kihűlt, rákenjük a vaníliás krém tetejére.
A csokimázhoz a cukrot és a kakaót pici vízzel összeforraljuk, a tűzről levéve hozzátesszük a vajat, és a hab tetejére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.