Elkészítés: A tésztához 6 tojás sárgáját kikeverjük a tészta hozzávalóival, végül beleforgatjuk a 6 tojás habját, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a 6 tojás sárgáját a vaníliás cukorral, a liszttel és a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Közben a vajat a
cukorral habosra keverjük, és krémesre dolgozzuk a kihűlt vaníliakrémmel. Rákenjük a kihűlt tésztára.
A habhoz a cukrot a tojásfehérjével gőz
fölött kikeverjük. Ha kihűlt, rákenjük a vaníliás krém tetejére.
A csokimázhoz a cukrot és a kakaót pici vízzel összeforraljuk, a tűzről levéve hozzátesszük a vajat, és a hab tetejére öntjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.