Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk. A cukkínit és a sárgarépát julienne-re (gyufaszál nagyságú metéltre), a paradicsomot gerezdekre, a paprikát csíkokra, a zellerszárat karikákra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát kifőzzük, leszűrjük. Az olívaolajat felforrósítjuk, beletesszük a fokhagymát, a rozmaringot, és megpirítjuk. Néhány kanál főzőlével felhígítjuk a rozmaringos olajat, megsózzuk, megborsozzuk, kivesszük belőle a fokhagymát, és ráöntjük a tésztára. A tetejére halmozzuk a zöldségeket, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.