Elkészítés: A paprikákat 20 perc alatt 190 fokra előmelegített sütőben megsütöm (ha a héján fekete égett foltok jelennek meg, a paprika pedig Michelin-emberkéhez hasonlóan felfúvódik, garantáltan átsült). Közben a paradicsomokat leforrázom, meghámozom. Az uborkát egészen apró, kb. 1/2 cm-es kockákra vágom, a paradicsomokkal hasonlóan járok el. A sült paprikákat azon melegükben nejlonzacskóba teszem, majd mikor összeestek és némileg kihűltek, meghámozom, eltávolítom a magjaikat, az előbbiekhez hasonló méretűre aprítom. A zöldségeket összekeverem. Az öntethez a mustárt, a petrezselymet, az ecetet, a sót és a kakukkfüvet összekeverem, egy nagyobb tálban összeforgatom a zöld és piros kockákkal. Egy tálat kibélelek a ruccolával, ráhalmozom a salátát, paradicsomcsíkokkal díszítem. Kb. fél órára a hűtőbe teszem, hogy ízei összeérjenek. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.