A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom levével és héjával kis fazékba tesszük, és lassú tűzön, állandóan kevergetve addig melegítjük, amíg a massza krémszerű lesz. A teát 1 liter lobogó forró vízzel leöntjük, és 5 percig állni hagyjuk. Leszűrjük, és belekeverjük a tejszínt. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és határozott mozdulatokkal a sárgájához keverjük. Ízlés szerint önthetünk bele konyakot. A tojásos masszából 3-4 evőkanállal a csészébe teszünk, óvatosan ráöntjük a teát, és azonnal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.