Előkészítés: A halat apróbb darabokra tördeljük. A fokhagymát meghámozzuk. Az illatos füveket megtisztítjuk, megmossuk, és fél gerezd fokhagymával együtt összeaprítjuk. A paradicsomokat megmossuk, és félbevágjuk.
Elkészítés: Az illatos füvek keverékének kétharmadát összekeverjük a hallal, meglocsoljuk a citrom levével, és 1 órára hűtőszekrénybe rakjuk pácolódni. Közben fazékban vizet forralunk, beletesszük a spagettit, megsózzuk, készre főzzük, és leszűrjük. A paradicsomokat a maradék – egészben hagyott (vagy szeletekre vágott) fokhagymával és az olívaolajjal serpenyőbe tesszük, csipetnyi sóval, a köménnyel és a paprikával ízesítjük, és mérsékelt tűzön kb. 10 percig rotyogtatjuk. A halat lecsepegtetjük a paradicsomos szószba keverjük, és még néhány percig főzzük. Belekeverjük a spagettit, megszórjuk az illatos füvek maradékával, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.