Előkészítés: A halat falatnyi darabokra tördeljük/vágjuk. A dinnyét kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsából gombócokat vájunk ki. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: A majonézt simára keverjük a tejföllel, a tejszínes tormával, az aszúval és a kaporral. Sóval, borssal ízesítjük. A halat összeforgatjuk a dinnyével, ráöntjük az öntetet, és citromszeletekkel körítve tálaljuk. Bagettet kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 334 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.