Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben megfőzöm, leszűröm. Hűvös helyre teszem, hogy minél hamarabb kihűljön. Apróra csíkozom a paprikát. A sonkának és az uborkának pedig reszelő segítségével vékony, hosszúkás alakot adok, majd a sajtot is lereszelem. Miután a tészta kihűlt, hozzákeverem a sonkát, uborkát, paprikát, a lereszelt sajtot, a tejfölt, és ízlés szerint majonézzel, sóval, borssal ízesítem. Lehetőség szerint 1-2 napig állni hagyom a hűtőben, hogy az ízek alaposan összeérjenek. Díszítésként tehetünk rá paradicsomkarikákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.