Elkészítés: A megtisztított csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a megtisztított apróra vágott fokhagymával összekeverjük.
A csirkedarabokat egyenként megmártjuk a fűszeres lisztben. Kivajazott tepsibe egymás mellé rendezzük a lisztes húsokat, a maradék fűszeres lisztet pedig egyenletesen a tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a megtisztított vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot, és az olajjal elkevert tejföllel lelocsoljuk.
A tepsire alufóliát borítunk, és előmelegített forró sütőben közepes lángon 50 percig sütjük, majd a tetejét kicsit megpirítjuk.
Sült burgonya, párolt rizs és vajas zöldség egyformán illik mellé.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.