A húst megmossuk, szárazra töröljük, szeleteket vágunk belőle. Kiklopfoljuk őket. Sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük a szeleteket egy kevés csilipehellyel.
Felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a hússzeletek minden oldalát. Lefedjük és fedő alatt puhára pároljuk. Végül levesszük a fedőt, és az egészet aranyszínűre pirítjuk.
A spárgát megmossuk, a fás végeket levágjuk. A szálakat kisebb darabokra vágjuk, majd forrásban lévő sós vízben 3-4 perc alatt roppanósra főzzük. Ezután leszűrjük, és lecsepegtetjük. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Megfonnyasztjuk a felforrósított vajon.
Hozzáadjuk a borsót, megsózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáforgatjuk a spárgát és a menta lecsipkedett leveleit. A hús mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.