Előkészítés: A margarint szobahőmérsékletre felmelegítjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, a fűszereket, egy csipet sót és összekeverjük.
Elkészítés: A puha margarint habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, és simára keverjük. Beletesszük a lisztet, a diót, jól összedolgozzuk, és alufóliába csomagolva a hűtőben 1 óra hosszat pihentetjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A tésztát liszttel beszórt deszkára tesszük, és kb. 1/2 cm vékony lappá nyújtjuk, kiszaggatjuk. A sütőlapra sütőpapírt teszünk, erre rakjuk a kis korongokat. Megkenjük tojással, egy-egy fél dióval díszítjük. A sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. A papírról még melegen leszedjük, mert ha kihűl, nehezen jön le. Dobozba tesszük, és másnaptól fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.