Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyorsan összegyúrjuk, majd amíg készül a töltelék, hűtőbe rakjuk. A töltelékhez a diót ledaráljuk. A tojássárgákat a kétféle cukorral kikeverjük, beletesszük a lekvárt, a fűszereket és a darált diót. A fehérjékből kemény habot verünk, majd óvatosan a diós masszába forgatjuk.
Egy közepes méretű tepsit vékonyan kikenünk vajjal. A tésztát kétfelé osztjuk, tepsi méretűre kinyújtjuk, majd beletesszük az egyik lapot. Rákenjük a diós tölteléket, majd a másik tésztalapot a tetejére helyezzük. Néhány helyen megszurkáljuk villával, majd 175 fokon kb. fél órát sütjük. Végül a tetejét porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.