Elkészítés: A 14 dkg kristálycukrot 1 tojással és 5 tojás sárgájával jó habosra kikeverünk. Beletesszük a darált diót, az őrölt fahéjat, a szegfűszeget, 1 citrom reszelt héját, a morzsát.
Az 5 tojásfehérjéből felvert habot lazán
összekeverjük a masszával, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, sütjük. (A tészta kb. ujjnyi vastag legyen!)
Félbevágjuk, baracklekvárral megkenjük. A tetejére 1 tojásfehérjéből 12 dkg porcukorral mázat készítünk (pici citromlevet önthetünk bele, ha majdnem kész). Megkenjük a tészta tetejét ezzel a mázzal, majd a félbetört diódarabokat szórunk rá. A tojáshab magától megszárad.
Végül felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.