Elkészítés: A zsemlét vagy a kenyeret tejbe áztatom, majd mikor megszívta magát, jól kinyomkodom. A darált hús, a tojást, a zsemlét, a reszelt krumplit, a reszelt sárgarépát, az apróra vágott petrezselyemzöldet és vöröshagymát, a zúzott fokhagymát és a többi fűszert jól összekeverem. Ha a massza lágy, akkor teszek bele egy kis zsemlemorzsát.
Kis gombócokat formázok belőle, amiket fűszeres zsemlemorzsába forgatok (ugyanazokat a fűszereket keverem a zsemlemorzsához, amiket a húshoz használtam), majd olajban először fedő alatt, majd fedő nélkül kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.