Elkészítés: A tököt meghámoztam, hosszában félbevágtam, magjait karalábévájóval eltávolítottam, 1,5 cm vastag félkörökre daraboltam. A szeleteket meghintettem sóval, 10 percet állni hagytam.
Közben előkészítettem a bundázás kellékeit. A lisztet tálba szórtam, a tojásokat kissé felvertem. A zsemlemorzsát a szezámmaggal és a fűszerekkel alaposan elkevertem.
A tökszeletekről eltávolítottam a felesleges nedvességet, lisztbe, tojásba, majd a zsemlemorzsás keverékbe forgattam.
Egy magasabb falú serpenyőben felhevítettem az olajat, majd több részletben kisütöttem a tökszeleteket. Konyhai törlőpapírra szedtem, hogy a felesleges olajat felszívja, majd forrón, tartármártással kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.