Elkészítés: A karajszeleteket kicsontozzuk, és a felforrósított olajon elősütjük. Meghintjük csipetnyi kakukkfűvel, bazsalikommal, majd megszórjuk az ételízesítővel. Ráterítünk egy csokor petrezselymet, amelyet majd ha a hús megpuhult, eltávolíthatunk. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és jól záródó fedővel letakarva, lassú tűzön, anélkül, hogy megkevernénk, készre pároljuk.
A főzelékhez a burgonyát megpucoljuk, kockára vágjuk, és sós, babérleves vízben megfőzzük. Amikor a burgonya megpuhult, a tejfölt kevés liszttel elkeverjük, és behabarjuk vele a főzeléket.
Amikor a főzelék besűrűsödött, a zöldfűszeres hússal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.