Elkészítés: A karajszeleteket kicsontozzuk, és a felforrósított olajon elősütjük. Meghintjük csipetnyi kakukkfűvel, bazsalikommal, majd megszórjuk az ételízesítővel. Ráterítünk egy csokor petrezselymet, amelyet majd ha a hús megpuhult, eltávolíthatunk. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és jól záródó fedővel letakarva, lassú tűzön, anélkül, hogy megkevernénk, készre pároljuk.
A főzelékhez a burgonyát megpucoljuk, kockára vágjuk, és sós, babérleves vízben megfőzzük. Amikor a burgonya megpuhult, a tejfölt kevés liszttel elkeverjük, és behabarjuk vele a főzeléket.
Amikor a főzelék besűrűsödött, a zöldfűszeres hússal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.