Elkészítés: A combokat megtisztítottam, leöblítettem, leszárítottam. Mindegyik alsó combja felőli húsos forgójánál sós ujjal felnyúltam, és 1-1 gerezd fokhagymát helyeztem bele, majd besóztam kívülről is. A fűszereket összekevertem, és a combokat a fűszerkeverékkel bedörzsöltem. A citrom héját lereszeltem, levét kinyomkodtam, az olajjal összekevertem, a combokat megforgattam benne, majd 1 éjszakát pihentettem a hűtőben.
Másnap tepsibe helyeztem a combokat a páclével, a darabolt vöröshagymát közé-köré tettem, kb. 1,5 dl bort öntöttem alá, és 200 fokos sütőben sütöttem fedetlen kb. 1,5 órát, ameddig pirosra sült, közben többször saját szaftjával meglocsolgattam.
Almaszósszal és sült krumplival tálaltam. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.