Elkészítés: A tarját ujjnyi szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd forró olajban kisütjük. A hússzeleteket tálra rakjuk.
Elkészítjük a mártást a következőképpen: a ketchupot a zúzott fokhagymával és a mustárral elkeverjük, hozzáadjuk a reszelt hagymát, és ízlés szerint borsozzuk, alaposan összeforraljuk, ezután a kisült hússzeletekre kenjük.
A hagymás puffancshoz a tejet, a lisztet, 2 gerezd zúzott fokhagymát, sót, köményt, 1 tojást, kevés chilipaprikát egy tálba teszünk. 2 közepes fej vöröshagymát felkarikázunk, és 5 dkg vajon megpároljuk, majd az előkészített masszához asjuk, összekeverjük. Bő, forró olajba kanállal szaggatott halmokat rakunk, és szép pirosra sütjük.
A mártásos hússzeleteket a kisült hagymás puffanccsal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.