Előkészítés: A halszeleteket, ha fagyasztottak, hagyjuk kiengedni. A szalonnát kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: A zöldbabot forrásban lévő vízbe dobjuk, 5-6 percig főzzük, majd leszűrjük. Ha konzerv babot használunk, azt csak lecsöpögtetjük. Az olajat felforrósítjuk, a szalonnát kisütjük, a szalonnakockákat tányérra szedjük. A halat szárazra töröljük, sóval, borssal bedörzsöljük. A visszamaradt zsiradékban megsütjük a halszeleteket. Félretesszük, melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a kisütött szalonnát, a babot, lazán összekeverjük. Borsikafűvel, frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük, a halszeletekre öntjük, és máris tálaljuk. Burgonyapüré illik mellé köretnevőkanál
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva+a hal kiengedése
1 adag köret nélkül: 422 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.