Elkészítés: A húst felkockázzuk, tálba rakjuk. Oregánóval, pépesített fokhagymával, apróra vágott petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük. Meglocsoljuk a citrom kicsavart, szűrt levével, az olajjal és borral, majd jól összekeverjük. Közé
tesszük a babérleveleket, lefedjük, és hűtőbe téve legalább 12 órán át érleljük.
Leszűrjük, kidobjuk belőle a babérleveleket, majd grillsütőben vagy parázs fölött, 15 perc alatt megsütjük.
Petrezselyemmel és citromkarikával díszítve, tepsis burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.