Elkészítés: 1. A medvehagymát és a snidlinget megmosom, nagyon apróra felvágom. A vajat megolvasztom, belenyomom a 2 gerezd fokhagymát, és az apróra vágott hagymákat csipet sóval és borssal összekeverem. Beteszem a hűtőbe, hogy megdermedjen.
2. A csirkemellet megmosom, felszeletelem, kicsit kiklopfolom, besózom. A szeletekre teszek a fűszeres vajból, és feltekerem.
3. A leveles tésztát kinyújtom, és a feltekert húst becsomagolom a tésztával, és sütőpapíros tepsire teszem. A kimaradt vajat egy picit megint megolvasztom, és a tésztába göngyölt húsok tetejét megkenem vele.
4. 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 percig készre sütöm. Friss salátával és/vagy rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.