Elkészítés: 1. A medvehagymát és a snidlinget megmosom, nagyon apróra felvágom. A vajat megolvasztom, belenyomom a 2 gerezd fokhagymát, és az apróra vágott hagymákat csipet sóval és borssal összekeverem. Beteszem a hűtőbe, hogy megdermedjen.
2. A csirkemellet megmosom, felszeletelem, kicsit kiklopfolom, besózom. A szeletekre teszek a fűszeres vajból, és feltekerem.
3. A leveles tésztát kinyújtom, és a feltekert húst becsomagolom a tésztával, és sütőpapíros tepsire teszem. A kimaradt vajat egy picit megint megolvasztom, és a tésztába göngyölt húsok tetejét megkenem vele.
4. 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 percig készre sütöm. Friss salátával és/vagy rizzsel tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.