Elkészítés: Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd hozzáteszem a kolbászt. Ezeket jól összesütöm, hogy ne legyen leve, ételízesítővel és sok borssal ízesítem.
A bundáskenyeret a szokott módon készítem el, annyi különbséggel, hogy mikor megfordítom, a tetejére pakolok egy-egy adagot a hagymás-kolbászos egyvelegből, ill. sajtot reszelek a tetejére. Lefedem, és addig sütöm, míg a sajt kissé ráolvad. Arra kell vigyázni, hogy közben ne égjen oda a kenyér alja! :-).
Ha kész, tejföllel megkenjük és zöldfűszerekkel díszítjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.