Elkészítés: A pulykaszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, kissé kiverjük, egy csipet sóval, borssal megszórjuk.
1 vékony szelet mortadellát és 1 szelet emmentáli sajtot /amik akkorák, mint a hússzeletek/ ráhelyezzük a pulykamellekre.
A tehéntúróhoz hozzáadjuk az 1 db kockasajtot és az apróra vágott petrezselyemzöldet, alaposan összedolgozzuk, és a húsokon fekvő
sajtszeleteket megkenjük vele.
Óvatosan feltekerjük a töltött szeleteket, ügyelve, hogy a töltelék ki ne buggyanjon, zsineggel szorosan megkötözzük.
Egy serpenyőben megforrósítjuk az étolajat és a 3 dkg vajat, erős tüzön átforgatjuk benne a hústekercseket, majd megöntözzük a fehérborral, a levét teljesen elfőzzük.
Közben kevés forró vízben feloldjuk a fél húsleveskockát és a 2 dkg paradicsompürét, és a húsokra öntjük.
Ezután mérsékeljük a tüzet, és fedő
alatt puhára pároljuk.
Előmelegített tálra szedjük, a zsineget eltávolítjuk, és azonnal, nagyon forrón tálaljuk!
Köretként burgonyakrokettet kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.