Elkészítés: A margarint a cukorral habosra kavarjuk, egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, a vaníliás cukrot, végül belegyúrjuk a sütőporos lisztet. A tésztát sütés előtt pár órával /még jobb este/ gyúrjuk be. Jó kemény tésztát kapunk, mert ha nem elég kemény, a kekszvágó csillagos formái nem emelkednek ki. A húsdarálóra felszereljük a kekszformát /háztartási boltban vagy piacon lehet kapni/, és teszés szerinti formákat darálunk ki belőle. 8-10 cm hosszúra vágjuk őket, és közepes tűznél világosra sütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.