1. A tojások sárgáját szétválasztjuk a fehérjétől. A sárgáját a cukorral és a vaníliás habosra keverjük. A lisztet a sütőport és a kakaóport összekeverjük majd kis adagokban hozzáadjuk a sárgájához. (Ha szükséges vízzel lazítsuk).2. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. Belekanalazzuk a csokis krémbe és óvatos mozdulatokkal elkeverjük.3. Kivajazott tortaformába öntjük és 180 fokon körülbelül 25 percig sütjük. Ha kihűlt félbevágjuk.4. A gesztenye pürét villával áttörjük, hozzáadjuk a mascarponét, a porcukrot és a vaníliás cukrot. Simára keverjük (dolgozhatunk habverővel).5. A hulalát kemény habbá verjük, majd apránként hozzákeverjük a gesztenyés krémhez(keveset félre teszünk a díszítéshez). Megtöltjük a piskótát. 6. Ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.