Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a cukor felével, a sárgáját pedig a cukor másik felével és az olvasztott margarinnal kikeverjük. A kakaóport a liszttel elkeverjük. A habbá vert tojásfehérjét hozzáadjuk a tojássárgás részhez, majd a kakaós lisztet beleszitáljuk és jól elkeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt megsütjük, majd egy konyharuhával feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a puha margarint a porcukorral, a lereszelt gesztenyepürével és a rummal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a darabokra vágott aszalt szilvát. A krém 2/3 részét a tésztába töltjük, feltekerjük, majd a maradék krémmel a külső részét is bevonjuk, amit aszalt szilvával díszíthetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.