Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáit habosra verjük, és belekeverjük a
lisztet a keményítőt, a kakaót. A tojások fehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük, és az olvasztott vajjal együtt hozzákeverjük a tésztához.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát , majd 170 fikre előmelegített sütőben 6-8 percig sütjük. Nedves konyharuhára fektetjük a sütőpapírral együtt, és feltekerjük, így hagyjuk kihűlni.
A krémhez a csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk. és hozzákeverjük a tejszínt.
A kapott krém felébe belemorzsoljuk a gesztenyepürét és a meggyet, majd az egészet rákenjük a tésztára. Nem túl szorosan feltekerjük a tésztát, a két végét egyenesre vágjuk, és a maradék krémmel bevonjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.