Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáit habosra verjük, és belekeverjük a
lisztet a keményítőt, a kakaót. A tojások fehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük, és az olvasztott vajjal együtt hozzákeverjük a tésztához.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát , majd 170 fikre előmelegített sütőben 6-8 percig sütjük. Nedves konyharuhára fektetjük a sütőpapírral együtt, és feltekerjük, így hagyjuk kihűlni.
A krémhez a csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk. és hozzákeverjük a tejszínt.
A kapott krém felébe belemorzsoljuk a gesztenyepürét és a meggyet, majd az egészet rákenjük a tésztára. Nem túl szorosan feltekerjük a tésztát, a két végét egyenesre vágjuk, és a maradék krémmel bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.