Elkészítés: A kerek piskóta tetejét 2 cm vastagon levágjuk. A közepét kikaparjuk, ide jön majd a töltelék.
A gesztenyemasszát 1 dl tejszínnel eldolgozzuk, a kikapart tésztát összekeverjük a lecsurgatott meggyel, a dióval és a rummal, ha szükséges, porcukorral édesíthetjük. 2 dl tejszínt kemény habbá verünk, hozzáadjuk a kevés vízben felolvasztott zselatint. Összedolgozzuk a háromféle alapanyagot, megtöltjük vele a piskótát, rátesszük a levágott tetőt.
Csokimázzal bevonjuk, néhány órát pihentetjük, majd kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.