A piskótához a sütőt 190 fokra előmelegítjük, egy kb. 20-22 cm-es kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt fektetünk. A tojást a cukorral alaposan kihabosítjuk, majd hozzászitáljuk a kakaóval vegyített lisztet. A masszát a formába simítjuk és kb. 20 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A krémhez a gesztenyemasszát villával alaposan összetörjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, a rumot, a porcukrot és a fűszerkeveréket, azután az egészet simára keverjük. A tejszínt habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a gesztenyés krémmel és a vízben megduzzasztott és folyósra melegített zselatinnal.
A kihűlt piskótát kétfelé vágjuk, majd betöltjük a krém 2/3-ával, a maradék krémmel pedig bekenjük a torta tetejét és az oldalát. Hűtőben 2-3 órán át dermesztjük, majd tálalás előtt megszórjuk a tetejét kakaóval és a fűszerkeverékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.