Elkészítés: A tésztához 4 db tojássárgáját 30 dkg porcukorral jól kikeverjük, lassan hozzáadunk 7
evőkanál presszókávét, 10 dkg darált diót, 1 csomag sütőport, 20 dkg lisztet, végül beleforgatjuk a 4 tojás kemény habját.
Kikent, lisztezett tepsiben kisütjük, és hűlni hagyjuk.
A krémhez 20 dkg vajat 20 dkg porcukorral jól kikeverünk, 40 dkg áttört gesztenyét és 1 dl rumot adunk hozzá, simára keverjük, majd a kihűlt tészta tetejére kenjük.
A csokimázhoz 20 dkg étcsokoládét kevés vajjal felolvasztunk, majd a krém tetejére kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.