Elkészítés: A tésztához 4 db tojássárgáját 30 dkg porcukorral jól kikeverjük, lassan hozzáadunk 7
evőkanál presszókávét, 10 dkg darált diót, 1 csomag sütőport, 20 dkg lisztet, végül beleforgatjuk a 4 tojás kemény habját.
Kikent, lisztezett tepsiben kisütjük, és hűlni hagyjuk.
A krémhez 20 dkg vajat 20 dkg porcukorral jól kikeverünk, 40 dkg áttört gesztenyét és 1 dl rumot adunk hozzá, simára keverjük, majd a kihűlt tészta tetejére kenjük.
A csokimázhoz 20 dkg étcsokoládét kevés vajjal felolvasztunk, majd a krém tetejére kenjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.