Elkészítés: Habosra keverjük a három tojássárgáját 10 dkg cukorral, majd hozzáadjuk a tojások kemény habbá vert fehérjét, 10 dkg darált diót és 2 evőkanál zsemlemorzsát. Kikent, kilisztezett nagy tortaformába simítjuk, és addig sütjük, amíg a beleszúrt tűre nem tapad tészta. A formában hagyjuk kihűlni, a tetejét megkenjük barackízzel.
Közben habosra keverjük a gesztenyemasszát a margarinnal és a rummal, majd a tésztára kenjük. Felverjük a tejszínt, bevonjuk vele a tortát. Tetejét csokidarával megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.