Elkészítés: Az előzőleg bepácolt csirkemell filét csíkokra vágva kevés olajon megpirítom. Kiszedem, majd ugyanezen a zsiradékon a kockázott szalonnát is pirítani kezdem, majd hozzáadom a vékonyra szeletelt hagymakarikákat, a sárgarépát, a cukkínit, a zöldpaprikát, a gombaszeleteket, a finomra zúzott fokhagymát, és a paradicsomot. Az egészet sózom, aztán az egészet megpárolom. Cseréptálba lerakok egy réteg párolt zöldséget, arra teszem a csirkemellet, majd újabb adag zöldséget, végül ismét a maradék csirkét. Ezt főzőtejszínnel gazdagítom, rászórom a reszelt sajtot, és a sütőben a sajt pirulásáig sütöm. Pirított kenyérrel is finom, de nagyon gazdag petrezselymes krumpli körettel, vagy krumplipürével, esetleg petrezselymes rizzsel. A tészta annyira nem szerencsés hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.