Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát megmossuk, kicsumázzuk, és a húsát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat lábasban felmelegítjük, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és világosra pirítjuk. Beletesszük a gombát és a zöldpaprikát. Megszórjuk az ételízesítővel, őrölt borssal, meghintjük a pirospaprikával, és kb. 30 perc alatt lassú tűzön, lefedve rövid lére pároljuk. A tejfölt összekeverjük a tejszínnel, majd simára keverjük a liszttel, és a kész gombához adjuk. Összekeverjük, és még egyszer jól felforraljuk. Galuskával, vagy tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.