Elkészítés: A salátákat öblítsük le, szárítsuk meg, majd tépkedjük kisebb darabokra. A grapefruitot és a narancsot tisztítsuk meg, a húsukat szeleteljük fel. Figyeljünk arra, hogy a gyümölcsök héját és a fehér részeket teljesen eltávolítsuk! A gombákat szeleteljük fel nagyobb darabokra, de hagyhatjuk őket egészben is. Forró margarinon 2 perc alatt kicsit pirítsuk meg őket, majd szedjük ki egy papírtörlőre. A koktélparadicsomokat mossuk meg, daraboljuk fel. A salátákat, a paradicsomot, a gyümölcsöket és a gombát osszuk el egy nagy tányéron.
Az öntethez valókat keverjük össze, öntsük rá a salátára, és már tálalhatjuk is ezt a rendkívül ízletes ételt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.