Elkészítés: A tésztát kinyújtjuk, és egy kikent formába helyezzük, de úgy, hogy átlógjon a peremen, mert az elősütésnél kicsit összeugrik. 180 fokos előmelegített sütőben világos aranybarnára sütjük. Hogy közbe ne púposodjon fel, a tésztát villával szurkáljuk át, valamint szórjuk be babbal vagy lencsével.
A gombát nagyobb, a cukkinit kisebb kockákra vágjuk. Enyhén szórjuk meg őket sóval, hogy ha kell, most eresszenek levet, és ne sütéskor csapódjon ki. Így is necces, mivel a tejföl is gyakran bevizesedik, így érdemes házi vagy zsíros jó minőségűt használni.
A tojásokat, tejfölt, fűszereket keverjük el, majd mehet bele a zöldség. Öntsük az elősütött tésztára, szórjuk meg a reszelt sajttal, és 160 fokos sütőben min. 30 percig süssük. Az utolsó 10 percben érdemes nagyobb hőfokra venni, hogy a sajt szépen megpiruljon. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.