Elkészítés: A halat megszabadítom a bőrétől, felkockázom, sózom, borsozom és állni hagyom. A gombákat meghámozom, alaposan megmosom és felaprítom. A hagymát megpuculom, apróra vágom és a felhevített olajban üvegesre párolom. Megszórom pirospaprikával, beleteszem a meghámozott, felaprított paradicsomot, majd felöntöm 1 deci vízzel, sózom. Jöhet rá a hal és a gomba, és annyi víz, hogy majdnem ellepje. Kb. 15 percig fedő alatt párolom, közben többször óvatosan megkeverem.
A tejfölt elkeverem a liszttel és a petrezselyemmel, és ráöntöm a gombás halra. Megvárom, míg újra rotyog, közben megkavarom, és a citromlevet is hozzáadom. Megkóstolom, szükség szerint még ízesítem sóval, borssal. Köretként adhatunk hozzá nokedlit, főtt tésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.